HobbyGarn

Hobbygarns stand står vi klar til at byde dig inden for i et slaraffenland af lækkert kvalitetsgarn og -tilbehør indenfor strik og hækling.


Vi er en familieejet virksomhed, og vores historie starter i 2013, hvor vores tvillingedøtre blev født for tidligt, hvilket gjorde det svært for os at finde babytøj i de rigtige størrelser.


Eva-Maria, som udgør den ene halvdel af parret bag Hobbygarn.dk, begyndte derfor selv at hækle tøj til pigerne.


Et par år senere havde vi nået et punkt, hvor vi ønskede bedre balance mellem arbejdsliv og familieliv, og samtidig ville vi gerne være med til at videreformidle den glæde og værdi, der ligger i håndarbejdet.


Det blev starten på Hobbygarn.dk, og i dag er vi fuldt beskæftigede med virksomheden, som sørger for kvalitetsgarn og -tilbehør til strikke- og hækleglade kunder over hele landet.


Efter en tid, hvor det har været almindeligt at købe nye, færdiglavede produkter af enhver art, oplever mange nu en større og mere autentisk glæde ved selv at frembringe fysiske produkter med hænderne.


Denne glæde taler til noget helt basalt i os alle, som stammer tilbage fra den gang vi mennesker begyndte at udforme de allerførste redskaber i træ og sten.


Hos Hobbygarn sætter vi god kvalitet i højsædet.


Vi ved nemlig, at forudsætningen for et godt resultat afhænger af muligheden for at kunne arbejde med de bedste produkter og redskaber.


Når disse ting er på plads, opstår glæden og fornøjelsen ved håndarbejdet oftest helt af sig selv.


Hvad enten du vælger at handle online hos os eller i vores fysiske butik, følger den gode service altid med som en selvfølge, så du er sikker på at komme helt i mål med dine håndarbejdsprojekter.


Vi glæder os rigtig meget til at se dig på vores stand.


Kærlig hilsen Eva-Maria og Michael Dambak